søndag 3. oktober 2010

Løpetid! Og video av trening

Da har Keela fått løpetid, og selvfølgelig nå som vi skulle ned til oppdretterne hennes å besøke dem. Dette blir da avlyst pga det, og vi kan ikke ned før om en måneds tid. Menmen, ikke noe å gjøre med det hell. Så nå er det hversine luftetider i bakgården for Keela og Felix, noe som ikke er kjekt. Og vi kan heller ikke gå på fellestreningen nede på Tangen. Dette blir 3 uker med alenetrening, men det er jo også kjekt!
Keela prøvde å vær i bur også idag, lånte Felix sitt bur. Jeg trodde det ikke kom til å gå no særlig bra, for som liten likte hun ikke å være innesperret. Men Steinar sa det gikk helt fint, ikke en lyd kom det fra henne. Så det var jo kjekt!

Idag har jeg og Keela trent targeting og filmet litt. Hun er ikke akkuratt kjapp, men hun gjør det. Idag begynte vi på targeting på matte. Jeg sier sitt og bli til henne, går bort til matten, legger godbit på matten, går tilbake, og sier gå. (Gå fordi hun vet hva det betyr). Klikker når hun har kontakt med matten og hun kommer tilbake. Dette gjentok vi noen ganger, og etter hvert byttet jeg ut “gå” med “matte”. Så droppet jeg godbiten på matten og bare tok på matten selv. Da gikk hun bort, fikk klikk og en godbit heven litt til seg. Så hun tok det bra :)
Etter treningen slapp vi Keela og Felix ut i hagen, så de fikk lekt litt. Vi fulgte selvfølgelig med på dem. Vil ikke ha Keela og Felix valper! Tenk hvor fæl blanding det ville blitt..
Tok litt bilder også da, men mørkt ute, så de ble ikke så bra.
Og lagt video som ligger under bildene da, må bare teste ut hvordan det ble.

DSC_0001 DSC_0014 DSC_0022 DSC_0024 DSC_0027 DSC_0028 DSC_0033 DSC_0049 DSC_0062 DSC_0068 DSC_0069 DSC_0071

Så en ting til, dere som tipper syns jeg bør ha Grasrotandel på Norsk Lapphundklubb.

Fra 1. mars 2009 kan du som spiller hos Norsk Tipping velge ett lag eller én forening som skal motta inntil fem prosent av det beløpet du spiller for. Dette er en fin mulighet for Norsk Lapphundklubb til å få inn midler til klubbens gode formål!

Spiller du for 100 kr så får NLK 5kr av de hundre. Det koster deg ingenting ekstra, og dette er noe din tippeforhandler kan fikse for deg. Kan være lurt å skrive ned organisasjonsnummeret som er 993 508 586.
Vil du vite mer? http://www.norsklapphundklubb.no/grasrotandelen.shtml 

Så filmen viss jeg får til å legge den ut: Står musikk av Kings of leon da, men er ikke det, måtte bytte pga opphavsrett å styr..så orket ikke endre..

2 kommentarer:

Marianne sa...

Filmen din er blokka..Du må fjerne musikken! Den har opphavsrett! Kanskje det hjelper visst du skriver på filmen hvem som har laga sangen?

Caroline sa...

Aah, okei, laster opp på nytt :)
Burde vell egentlig visst d men.