tirsdag 12. oktober 2010

Slettedalen dag 2!

Idag stod vi tidlig opp og var oppe i Slettedalen kl 10, og vi hadde med lillebroren min på 8 år og bikkjene våre. Gresset og mosen var det frost på, det var skodda på vannet og i fjellene rundt oss. Var godt vi hadde kledd oss godt! Hundene derimot sprang og koste seg, og bare nøyt det å være fri. Felix er litt ekstra dilter siden Keela har løpetid, og det blir litt ekstra kuffing siden Keela ikke er intressert i verken humpingen eller lekingen. Hun vil være for seg selv om dagene, og ligge og slappe av å kose. Vertfall, vi koste oss veldig! Vi grillet pølser i brød og marshmallows, namnam! Hans Nicolai fikk første fisken og smilte fra øre til øre, og Steinar fikk en etter på. Kan tro jeg fikk høre at det bare var guttaboys som fikk fisk da ja.

Ellers har Keela begynt å ligge i buret hun brukte da hun var valp. Hun likte det først ikke å prøvde å grave seg ut, men idag gikk hun å la seg der frivillig. Virker som om hun liker det innerst inne, hun liker bare ikke å bli sperret inne, var derfor jeg droppet det først. Men nå blir det slik fremover om nettene vertfall :)

Litt bilder fra dagen idag:

DSC_0003 DSC_0028 DSC_0046 DSC_0048 DSC_0081 DSC_0107 DSC_0111 DSC_0116 DSC_0138 DSC_0159 DSC_0160 DSC_0175 DSC_0251 DSC_0266

5 kommentarer:

Nøve sa...

Så bra at dere kan nyte disse fine høstdagene sammen :o)
Jeg gleder meg til i morgen, da har jeg fri igjen og det er meldt fortsatt bra vær - Juhuu!

Caroline sa...

Nøve: Ja er fantastisk! Høstdager er fine så lenge det er fint vær :) Da må du nyte dagen imorgen og bruke dagen godt ;)

Dino og Mons. sa...

Så nydelig det er i Slettedalen da.Høstmotiv er fine.Glad hunder,fisk og fin natur.Slik det skal være, det vet dere.Ha fine dager med hundene.
Dino,Mons,Cecilie og familien hilser:ø).

Caroline sa...

Dino og Mons: Ja er veldig fint der :) Jepp slik det skal være :) Takk og i like måte!

Marianne sa...

Flotte bilder fra høst turen deres!