fredag 31. oktober 2008

Kos og lek ute

Idag stod jeg opp tidlig for å sende lillebroren min på skolen. Jeg har OD (oprasjons dagsverk) idag, og var derfor hjemme. Så kl 9 tok jeg på meg fullt med klær og gikk ut. Hadde pølsebiter og kameraet med meg^^ Vi trente først å gå på plass med sitt (i utgangsposisjon, hun pleier alltid å gå foran meg å sitte, men ikke idag^^) Så trente vi litt på dekk. Å så ble det litt innlæring av apport, bare for gøy :) hun syns det var kjemekjekt å hente babyballen å springe å hive den foran benene mine for å få godbiten^^ Så koste vi oss en del også, med å springe rundt i hagen som noen tullinger! Hoppet og rullet^^
Så måtte jeg rydde litt, så sov jeg litt å når jeg kom ned igjen så så jeg en svær svart hund i hagen! Årh, da ble jeg irritert..for Keela venter snart løpetid, og da passer det dårlig å ha en svart svær hannhund i hagen! -.- Jeg fikk den med meg (stakkar, den var jo livredd alt å alle!) Og jeg tok den med meg der jeg trodde den hørte hjemme. Men det var jo ikke deres, men det var broren til deres hund. Så de tok seg av den.
Så resten av dagen gikk til litt kosing og leking videre, og så måtte jeg på jobb.
Bilder:10 kommentarer:

marita sa...

koselig dåkken har det :D hehe
Kjekt med bilder!

Caroline sa...

Jaa :D
Bilder må t ;)

Inger Vilde sa...

Fiine Keela! Kjekt at hun blir bedre på utgangsposisjon da :) Det må Tia også øve litt mere på. Vi kan jo øve på det + innkalling på onsdag :)

Marte og Luna sa...

Så flinke dere er til å trene da, skulle ønske vi var like flinke, er litt slapp der for tia.. Men trener no endel innkalling da, både vellykka og ikke fult så vellykka, Luna er utrolig glad i folk og har store problemer med å ikke storme bort til alle hun ser som vi møter på tur, hi hi..men hun er stort sett ganske flink da :)
Gøy å se så masse fine bilder.
Ha en fin helg!

Nøve og Nalle sa...

Nuss fra Nalle til fine Keela, med ønske om ei god helg!

Vi følger med her òg ;o)

Inger Vilde sa...

Kan ikke me gå ilag te birkeland via lillebekk på onsdag? da får hundene løpa av seg og kose seg før kurset :) ?

Gry og Milli sa...

Så fine bilder av nyyydelige Keela! Nå har vi begynt på kurs, så nå er det trening på gang her også. Ha en fin dag.

Dixie sa...

Så fin Keela har blitt! :)
Det var veldig lenge siden jeg hadde sett henne, og nå hadde hun jo blitt kjempefin!

Dere er så flinke til å trene! Vi går på fellestreninger hver mandag, og ellers prøver vi å trene litt på forskjellige ting så ofte som mulig...

Mange fine bilder var det også... :)

Inger Vilde sa...

Heihei!

Du får en liten utfordring av meg :P

Reglerna är följande:
• Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
• Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
• Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem. Låt dem veta att de blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

Lykke til!

nøve sa...

Hva betyr UTMANADE??? Sukk...