fredag 29. oktober 2010

Regnfulle dager og trening av Felix (video)

Disse dagene har det regnet veldig mye. Kjempekjedelig, snøen forsvinner og det frister ikke litt engang å komme seg ut døren.. Disse dagene har jeg trent Felix, siden han ikke har særlig mentaltrening så har vi begynt fra skrætsj, med kontakt trening. Hadde vi en godbit i hånden så spiste han jo opp hånden. Nå kan jeg ha godbiten foran han, han ser på meg og får den. Litt treg til tider da, sitter og nistirrer på denne godbiten^^ Trente et kvarters tid, så skal jeg lære Steinar det samme senere. Jeg har gått valpekurs og ofte gått på fellestreningene, så føler meg grei nok til å lære vekk dette. Kontakt trening er jo superviktig å trene, det legger grunnlaget for videre trening i mine øyne. Igår trente vi også. Vi gikk en tur til båthavnen, selv om det pissregnet, creds til meg for det :P Turen tok en halvtime, vi gikk veldig fort siden jeg ville komme meg fortest innenfor dørene.

Noe som plager meg veldig om dagene er det at en viss oppdretter sier at bullterriere skal ligge i buret sitt å bygge muskler, de skal ikke gå masse turer. De roer seg i 1-2 års alderen. Etter litt reseach har jeg funnet ut at dette ikke stemmer i det hele tatt. De ringer å spør: Dere har vell ikke gått turer idag?… Så dette har gnagd meg i noen dager nå. Stakkars hunder som blir behandlet slik. Valper er fulle av livsenergi og skal ha en trygg og kjærlig valpetid, med masse lek, trening og få utsprang av energien sin.

Fra treningen med Felix idag :

Glemte jo bildene!! :D

Keela storkoser seg inne når det regner ute, vil ikke ut^^

DSC_0001 DSC_0003
Tøffingen selv..

 DSC_0008 DSC_0009 DSC_0010 DSC_0011 DSC_0015 DSC_0019 DSC_0024  DSC_0040 DSC_0045 DSC_0047 DSC_0028
Kutta fingen min, tok bilde så ble det litt stiligt^^

DSC_0051 DSC_0052

2 kommentarer:

Malin sa...

Det er jo tåpelig at hunden skal ligge i bur hele dagen. Stakkars! Om jeg så hadde hatt 20 hunder hadde ingen av dem ligget i bur. Er ikke fullstendig i mot bur, bruker selv bur i bilen, men at hunden skal ligge i det hele tiden synes jeg blir for galt. I hvert fall med den begrunnelsen at de skal bygge muskler.

Helt enig, kontakttrenig er superviktig!

Caroline sa...

Mhm, dyreplageri i mine øyne igrunn.. Bur er jeg ikke imot så lenge den har fått det den trenger :)