lørdag 23. august 2008

Utstillings dag

Idag har vi vært på utstillingen! Jeg hadde fremmøte kl 10 så vi var oppe kl 9. Vi tok med oss burene og hundene og fant oppdretterne mine på plassen. Vi satt oss ned med dem. Idag fikk vi møte på Gizmo! Han var kjempefin! Og Keela og Bonzo gikk jo supert ilag, og hadde stor glede av hverandre :P Ajax, Arnold og Arwen var også der. Så idag manglet vi bare en av valpene for å være hele gjengen. Idag var det kun jeg og Arwen i ringen. Det var en superkoslig dommer vi hadde! Og han tok seg tid til å la hundene komme til han og han studerte dem nøye! Vi fikk 1. kvalitet, men kom på 2. plass. Arwen møtte Gizmo i BIM og BIR konkurransen. Der var det Bonzo som stakk av med 1. og ble BIR. Kjempefornøyde ble me med dem! Inger Vilde gikk alene, men dommeren elsket jo Tia! Hun ble BIR og gikk da mot Bonzo i BIS konkurransen. Og Inger Vilde og Tia stakk av med 1. plass å ble BIS! :D Da ble jeg kjempeglad! Hun slo 3 andre hunder. Så vi er fornøyde med utstillingen! ;) Så var det en langhåra Alaskan Malamute der, som jeg ble helt forelsket i! Den var nydelig!
Etterpå gikk vi til hytten med alt styret, og gikk så med hundene ned til stranden. Der fikk de badet, sprunge fra seg og kost seg skikklig. Så nå er vi i hytten og slapper av. Senere skal vi på grillparty.

Kritikken til Keela:

6 mnd, velutviklet for alder, feminin helhet, pent hode, gode linjer, en anelse store ører. Øyne, bitt, pigment oK. Gode vinkler forran/bak.
Pen overlinje, godt bryst, ribb. God bakparti. Passende benstammer/poter. Akseptabel pels mengder og kvalitet. Gode farger. Beveger seg godt forran/bak. Serdeles lovende.

Premiering: 1-2

Bilder:

1 kommentar:

Anonym sa...

En kjekk dag! Kjekt å møte keelas slekt :) Stolt av jenta mi! Keela er så nydelig på alle bildene, og kjekt at hun og Bonzo gikk ilag da :)