torsdag 18. desember 2008

Julen nærmer seg!

Idag er det bare 6 dager til jul! Og julestemningen fins ikke :( Selv om jeg har minijuletre med pakker under på rommet, og masse julepynt. Og julepynt i hele huset + lys utenfor så er jeg ikke i julestemning! Irriterende..! Keela har jo løpetiden sin, noe som er ekkelt. Jeg syns hun blør veldig kraftig, er jo blodflekker overalt i huset! Men nå slikker hun det opp etter seg når hun merker det selv :P ekkelt? ja.
Så er det jo mandarinspising for full rulle! Namnam^^ Julegavene er på plass! Og imårå tar vi en siste haugesundstur, bare for å pynte litt på ting^^ Så vil jeg kjøpe et stort ben til Keela da til julaften^^ Jeg klarte ikke vente med å gi det forrige jeg kjøpte^^
Menmen, ellers går alt bra :) Har hatt tentamener denne uken, så har ikke fått gått noen skikkelige turer. Idag gikk vi rundt hele nabolaget og var i en ballbinge og trente litt. På banen var det jo is over hele, så det ble jo kjempegøy! Så nå ligger hun på gulvet mitt og sover :) Søtingen min!
Fikk forresten julekort fra Skottbekken idag :D Kjempehyggelig! <3 Har sendt ut kort selv, legger ut bilde senere^^ Men kan legge ut noen andre koslige julebilder og andre bilder fordeom da :)3 kommentarer:

Ivs sa...

Så koselige bilder! skikkelig herlig av katten din på bilde 2. Vi må nesten ta oss en tur en dag i ferien. Håper alt går fint med Keela og løpetiden.

Ønsker deg og Keela en kjeempe fin jul!

Klem fra Inger Vilde, Arwen & Tia <3

Anonym sa...

Heilt einig med Ivs:D Noen skikkelige blinkskudd av katten der asså;D
Kaiza og pleie alltid å slikka opp når hu har løpetid, ikke veldig appetitlig;p

Julekoser fra Mynte, Kaiza å meg:D

Nøve sa...

Må si det samme jeg og!
HERLIG KATTEBILDE!

Keela er jo vakker som alltid ;o)