onsdag 2. juni 2010

Sommer!

Da vil jeg si at sommeren er her! Solen skinner og livet er herlig. I det siste har det vært russetid å ekamenstid og mye stress, så har ikke fått oppdatert på lenge!
Men vi har det fremdeles veldig bra. Igår gikk vi tur til båthavnen, og vi er mye i hagen og slapper av eller leker. Nå kan hun være i hagen løst selv uten gjerde i flere timer uten at hun stikker, noe som er veldig greit! Er kjekkere å ha henne løst i hagen når vi er hjemme enn å sperre henne i hundegården hennes. Har ikke tid til å skrive så utrolig mye mer nå, skal stelle meg og komme meg på jobb! Men skal legge ved noen bilder:






3 kommentarer:

Hanne sa...

Så nydelig bilde av dere sammen!!!

God sommer ønskes dere begge!!!

Dixie sa...

Veldig fine bilder! Så kjekt at Keela ikke stikker av når hun er løs i hagen! Dixie har blitt ganske flink på å holde seg i nærheten av oss, hun også etter hvert, men vi holder på å sette opp gjerde rundt det meste av hagen for sikkerhetsskyld... ;)

Caroline sa...

Hanne: Takk for det :) Og god sommer til deg og dere også! :)

Dixie: Takk. Ja er hærligt:) Så bra, er veldig greit når de ikke stikker! Alt blir så mye kjekkere da :) Ja hun har egen gård i hagen, og får komme frem når vi er hjemme. Kikker ut av og til for å se om hun er der ;)