mandag 3. januar 2011

Godt Nyttår!

Godt Nyttår alle sammen! Da er julen og 2010 forbi, og et nytt år er begynt. Keela har vært hos mormor og beste fra og med julaften til og med 3. juledag. Det var fordi vi var 3 hunder hos mamma hvor vi feirte jul, Keela og to hannhunder. Nikko, en amerikansk spaniel og Felix. Nikko sprang etter Keela hele tiden og pep og pep, Keela gidde bekskjed hver gang at det ikke var kjekt å ha han etter svansen hele tiden, men han gidde seg ikke. Og vi var 9 mennesker der, så jeg tenkte at mormor og beste kunne ha henne. Beste ble kjempeglad da jeg kome med henne. De hadde spurt om å ha henne for flere uker siden, men jeg ville egentlig ha henne med meg. Men hun storkoste seg der ifølge beste, kveldsturer og kos hele tiden. :)

Så kom hun ned til meg, og vi har også kost oss. Vært ute i snøen, lekt med den nye leken og trent litt. Nyttårsaften var hun med mamma og pappa siden jeg skulle ut. Vil ikke hun skal være alene nyttårsaften. Hun hadde taklet det veldig bra, og hadde kost seg ute den dagen også. Er kjempegodt å ha noen som kan passe henne til tider! :)

Idag gikk vi en lang tur, gikk ned til Tangen, så opp til Åbebyn over skolebroen og hjem igjen. Keela fikk springe litt i snøen ved skolen. Jeg sprang også litt rundt, noe som sikkert var litt av et syn med snø til knærne! Så da vi kom hjem var det mat og avslappning på agendaen :)

Bilder fra dagen idag:

030120111700301201117403012011175

Så en ting til, jeg har bestemt meg for å skaffe hund nr 2 viss Australia går i vasken! Har mest lyst på en FL til, men også Eurasier. Har lyst å prøve en annen rase også, samtidig som jeg føler at FL er min rase! Får vite om 3 dager om det blir Australia eller ikke!! Blir det ikke, har jeg fri et halvt år hvor jeg kun jobber, og jeg jobber ikke mye engang. Har både tid og økonomien til det visstil! Så nå blir det enten ny hund og Kristiansand eller Australia. Så om det ikke blir drømmen så kommer en annen drøm i oppfyllelse ;)

5 kommentarer:

Nøve sa...

Godt nytt år til dere!

Spennende med Australia-tur eller ikke. En ny hund er jo en kjempefin "trøstepremie!,da! Det er mange FL kull på gang nå, men jeg forstår deg.. Eurasier'n er flott! Akkurat som en stor utgave av FL :o)

Eurasieren Leo sa...

Keela er bare såå nyderlig! :-D
Hilsen Caroline og Leo
www.eurasierleo.tk

Caroline sa...

Nøve: Takk det samme :) Ja jeg syns også ny hund er en super trøstepremie ;) Jeg er 99% sikker på at det blir en ny FL, kansje starte oppdrett senere?;P Ja har sett dette, passer meg perfekt siden jeg egentlig er sent ute å sette meg på liste :)

Caroline & Leo: Takk for det!;)

Ragnhild B. sa...

Godt nytt år til dere! Det høres spennende ut, dette, enten Australia eller ny hund! Begge deler blir sikkert bra! Vi får vel høre snart hva det blir, da;o)

Marianne sa...

Fins det noe annet en FL da?? Hehe, bortsett fra islenderen, så tror jeg det er langt mellom rasene som når en sånn kvalitet som lappene våre! Du får en fin tid å se frem til nå da, enten australia eller ny valp!! Like kjekt begge delene!