lørdag 13. november 2010

The days goes by..

Dagene går altfor altfor fort syns jeg, føleg jeg ikke får det jeg vil ut av dagene! Er samme rutninen hver eneste dag ca, men nå er jeg heldigvis snart ferdig med eksamen!

Ellers er det lite stort vi har funnet på. Steinar har jobbet ettermiddag å jeg har hatt småturer med Keela. Mye matte nå, 2 uker til eksamensdag. Så legger ut noen bilder som ble tatt igår jeg.

Hentet matten til Keela, å da var hun fornøyd, meen allti best å ligge i soffan med meg :)

DSC_0001 DSC_0002 DSC_0004 DSC_0006

Steinar kom på besøk i pausen sin, og Keela ble kjempeglad, og la seg godt til rette på fanget hans :) Søtingene mine <3

 DSC_0008 DSC_0009 DSC_0010

Kom på at jeg var på tur med ei veninne og papillonen hennes! De var litt småkjeftne på hverandre i starten, men etter en stund gikk de løst i båndet og bare kikket på hverandre i ny og ne.

Så har jeg fått meg ny blogg som skal brukes i Australia, eller var derfor jeg laget den, men tenkte at dagene før også kan blogges om.
http://mydream-caroline.blogspot.com/

3 kommentarer:

Nøve sa...

Du har blitt så flink ti å blogge igjen, og jeg henger såvidt med deg ;o)
Jammen har du mye å drive med! Austraslia da gitt, det blir spennende - tenk å reise så langt! Kjempesmart å komme seg ut i verden mens man er ung :o)

Nøve sa...

gud for en dårlig norsk jeg har...

Caroline sa...

Nøve: Ja er komt meg nå, men er lite å skrive om, jobb å matte går om en annen hver dag :/ Men prøver så godt jeg kan ;)
Ja skal bli fint å oppleve annet enn kalde norge ;)