onsdag 17. mars 2010

Våren Var på veg..

Gledet meg veldig til å blogge idag, for da jeg var på tur med Keela følte jeg våren endelig var kommet! Selv om jeg vet det er i tidligste laget, så har dagene vært varme og solen har begynt å varme! Og dette har jeg ventet på lenge! Vi gikk en times tur idag, hvor hun også fikk springe fritt. Vi gikk inn Lillebekk, og opp til Kastfoss, til rød og over brekke for å komme hjem igjen. Var en deilig spasertur! MEN da ettermiddagen kom snikende på, så begynte det jaggu meg å snø! Nedtur! Er veldig klar for våren nå! Er mye kjekkere å gå turer, det å komme seg ut å bli ute uten å fryse eller bli våt, gå i slaps å snø. Nei aff!

Ellers idag har jeg ryddet hele huset og vasket det ned. Vaskemaskinen er gått i stykker, og far min kommer ikke hjem før fredag! Så sliter litt der.. 
Keela har vært veldig oppmerksomhetssyk idag i forhold til vanlig! Kommer bort og setter labben på meg, og sitter bamse for meg når jeg sitter med leksene og øvingen til prøve. Klarer ikke si nei til å hive meg på gulvet og vralte rundt da! Så nå er jeg full i hår og Keela ligger fornøyd ved peisen og sover. Skal straks sende henne i seng =)
Imorgen blir det jobb på meg, og Keela blir hos mormor og beste eller hos mamma.

Bilder fra idag:

Kjekt å leka me tom dorull! Fler som har en hund etter tomme doruller? =P
Ligger pappbiter overalt

DSC_0003 DSC_0008 DSC_0009 DSC_0010

Dette er fra Lillebekk, hvor hun var mye som liten, og en plass hun liker seg godt! DSC_0014 DSC_0019 DSC_0021 DSC_0025 DSC_0026 DSC_0029 DSC_0031 DSC_0034

3 kommentarer:

Marianne sa...

Så herligt å ae noe grønt grass!! Her er det fremdeles en meter med snø som må smeltes før vi finner noe spennende!! Men i gås så jeg gåsunger på 3 forskjellige seljer...Så må nok ta meg en tur i dag å plukke noen!!

Mira også er glad i doruller, men helst når de er "fulle"...Noen ganger sniker hun seg ut på badet og snapper en rull fra vinduskarmen...du kan vel tenke deg hvordan det badet ser ut etterpå!!

Gry Viola og Roxie sa...

Mange flotte bilder av Keela!! Ja det går mot vår nå. Vi hake s¨mye snø slik vi hadde i 2009. Tror det er kysten som har fått det meste av snøen i år. Ha en fin uke!
Fin tatovering du har fått deg, men er ikke det veldig vondt å ta på? Hater alt med stikk og sprøyter!

Caroline sa...

Marianne: Gåsunger har jeg enda ikke sett, men harke sett etter dem hell,så kan være noe med det^^ Hehe, da er jeg glad det bare går i tomme doruller hos oss! Kan tenke meg hvordan det ser ut ja!

Gry Viola & Roxie: Takk =) Det skal vi, dere må også ha en fin uke! Takk for det, kommer helt ann på. Min er ganske stor og tok 4t, de siste 1,5 timene var vonde, mens de 2,5t før gikk ganske så greit =)Hehe, ja det gjør jeg også! Men tattovering er annerledes ;)