onsdag 14. april 2010

Dagene fyker – liten oppdatering!

Jeg syns dagene går sinnsykt fort! Er ganske trøtt nå så skriver ikke noe utfyllende, men tenkte jeg skulle ta en liten oppdatering i det minste og legge ved noen bilder =)

I påsken regnet det jo ca hele tiden, så det ble ingen særlig lange turer, eller det ble vel et par da det var opphold. Men vi har alikevel kost oss inne eller rundt i nabolaget. Vi har vært på besøk hos moren min et par turer, og hun har fått vært hos mormor og beste noen kvelder. Keela har også vært med mamma og de to søsknene mine på hyttetur 2 dager! Hun hadde storkost seg!
Vi har også tatt turer til båthavnen, som tar halvannen time fra meg å gå tur/retur. Vi har gått småturer i nabolaget på 30-45 min, og i Lillebekk.

De siste dagene har det vært kjempesol! Og vi har vært ute og kost oss. På søndag var vi på stranden i Saudasjøen (som er knøtt pitte liten!) og solte oss mens Keela sprang litt rundtom. Hun er ikke keen på lange turer, siden pelsen enda er så stor. Men vi vasset begge to da vi ble for varme.

Idag var det altfor varm for henne å gå midt på dagen. Var ferdig på skolen kl 4, å måtte jo lage mat og slik, og da var jeg med noen venner og grillet. Keela låg bak i hundegarden sin imens. Senere på kvelden gikk vi en times tur.

Her er noen bilder fra Saudasjøen (mobilkamera), har ellers ikke tatt bilder =)

Keela følger spent med på svanen som kommer mot oss i bakgrunnen! Men sol å “sommer”! Deiligt!

Foto0127

Røde bygget = siglass, rundt berget er Sauda Foto0129

Keela karrer seg opp fra stenene Foto0130

Krystallklart vann! Foto0134

Keela har vore uti og hentet pinne som sank til bunn! Morsomt å se på^^ Foto0135

Keela leiter etter pinnen som sankFoto0136

Og hun fant den!  Foto0137

Veninnen min Vilde slapper av i solen (fyllesyk;P) Foto0138

2 kommentarer:

Nøve sa...

Herregud - det er jo sommer hos deg allerede!!! Ikke rart tida flyr!

Caroline sa...

Hehe ja ;) Men idag så snødde det! For 5 dager siden lå jeg i undertøy på terrassen å solte meg å ble faktisk solbrent etter 2 timer! :P Helt sykt spør du meg..